onsdag, mars 15, 2006

Öppen magmun

Just det, det är vad folk mest söker på när de hamnar på min blogg. Min bloggkollega samt goda vän Mia har skrivit på sin blogg här om att hon får många träffar på öronproblem. Precis som Mia hoppas jag att de som kommer hit inte blir besvikna. Jag har tidigare berättat om mina erfarenheter av öppen magmun eller reflux här och här och här.

Jag kan berätta vidare nu att jag mår bra och fungerar bätte än före operationen. Inga sura uppstötningar längre och jag kan äta och dricka nästan precis vad jag önskar. Mitt första glas grapefruktjos efter operationen var underbart! Jag kan dock inte dricka en liter av just den josen, men att jag kan dricka ett glas är gott nog. Rött vin och citron tillhör nu också saker jag kan förstära utan större besvär (dock tål jag inga större mängder rödvin, men det har inget med reflux att göra).

Hoppas att du som lider av reflux och läser detta blir inspirerad av att göra en operation. Det är värt det - jag lovar!

1 kommentar:

Valerie sa...

'inspirerad att göra en operation' i all ära, men hur fick du till stånd en sådan? Min läkare verkar högst ovillig att ens se det som ett alternativ trots många års problem, där medicinerna de senaste två åren inte har hjälpt alls... =(