tisdag, december 20, 2005

Back in business

Nu är jag tillbaka från min skjukskrivning och jag kan meddela att mina förväntningar på sjukskrivningen inte infriades. Jag hade trott att jag skulle kunna glassa omkring på stan när alla andra jobbar och kunna träffa massa folk och läsa massa böcker. Istället hade jag första veckan så ont att jag knappt orkade hålla i en bok. Läsningen var dessutom ett problem eftersom jag fick ont i ryggen av för mycket liggande. Gå på stan var inte så kul eftersom jag ständigt var livrädd att folk skulle komma åt min mage och det faktum att jag inte kan röra mig så snabbt försvårade en sådan utflykt. Gick ändå endel på stan eftersom jag var tvungen att röra på mig, men jag fick vila mycket.

Nu är jag tillbaka på jobbet och har fortfarande ganska ont periodvis och orkar inte lika mycket, men vad gör man inte för att inte utnyttja systemet ;o)

1 kommentar:

Anonym sa...

hej! jag gick oxå flera år innan jag fick min operation.nu idag e man glad att man gjort den å att allt funkar.. bättre än innan :-) trots smärtan efter operationen å ett bra tag efter så är det klart värt de..