lördag, mars 18, 2006

Fel låt vann

Jag säger det inte med övertygelse, men jag måste ju ändå säga det. I årets svenska uttagning till Eurovision song contest fanns tre helt outstanding bidrag. I ett helt klart starkt startfält (till skillnad från förra året) var de tre bästa bidragen:

3. Andreas Johnson, Sing for me: Förra året hade du vunnit (för let's face it, Las vegas förtjänade att föra Sverige till en kvalplats) och hade du vunnit i år hade du tagit europeerna med storm, men du för starkt motstånd.

2. Carola: Du är stark du är bra och du kommer att gå vidare från kvalet med övertygelse, men tyvärr, en annan låt var bättre...

The one and only winner should have been...

... Rednex!

En låt som kommer att få en självklar roll på min "springslinga" (jag har en slinga på min mp3-spelare för att jag ska springa snabbare och med mer glädje) tillsammans med bl a Fångad av en stormvind och Omåomigen. Synd att ni hamnade på någon anonym plats i skymundan för ni var bäst!

3 kommentarer:

Johan Ingerö sa...

Äh.

Pudlarna var ju klart bäst. Det är bara att inse: Poodles i år, Norska Wig Wam förra året. Hårdrocken tar över schlagern!

Hanna sa...

Äh, det är nog bara en tillfällig fluga. Men jag är annars ett stort fan av alternativa musikstilar i melodifestivalen!

MiA sa...

Well, då är det väl jättebra att Finland skickar Lordi... Och i år satsar vi förutom monster på hybris... presentationen av låten menar att detta är det största sedan ABBAs Waterloo. ;)

http://www.yle.fi/eurovision/delta/etusivu/osallistujat101261.php