måndag, november 17, 2008

Julpynt

Nu är jag hemma igen från USA och mycket julpynt har inhandlats. För första gången ska jag och Andreas fira jul ihop och vi ska dessutom göra det hemma hos oss. En fin gran med massor av pynt ska jag fixa och vad är då inte roligare än julpynt från andra länder?

Mina fynd. Julgranskulorna med extra utbukter ska föreställa Musse. Jag köpte även otroligt tacky disneyfigurer med glitter. De må vara fula men lite äkta disney i granen är coolt - så det så! De glittriga sakerna på det vita pappret är från Macys i NY och DC. De röda paketen och polkagrisarna har jag köpt i en dollar store i Harlem. Så allt från dyrt disneypynt till pynt för en dollar i Harlem - allt ska rymmas i familjen Lager/Ericsons gran! Tidigare års granar kan ses här: 2006 och 2007. Saknas något? Kanske mer halmpynt?

4 kommentarer:

Kajsa sa...

överlevde polkagrisstängerna resan hem?

Hanna sa...

Ja! De är helt intakta. Även mina fina stjärnor överlevde en tur in till London.

Anonym sa...

Ååååå, gud vilket härligt pynt! Jag älskar, älskar, älskar amerikansk kitsch och glitter och glams. Ska bli härligt att se resultatet hos tomteparet :-)

Hanna sa...

Jag med!Fast inga tomtar från balkongen - det går fetbort. Jag kan dock itne rekomendera IKEA. kom därifrån tomhänt igår (tomhänt från julpynt vill säga, vi köpte såklart andra saker).