tisdag, november 11, 2008

Dag 2 i New York

Jag har fatt pengar fran Stiftelsen Karl Staaffs fond för frisinnade ändamål samt min arbetsgivare for att gora den har resan och darfor var denna dag ingen bra dag. Tva moten inbokade och lika manga installda. Jag fick inte tag pa de jag skulle fa tag pa och jag kande mig aningen lost pa mina promenader mellan internetcafeerna.

Allt loste sig i slutet av dagen (hoppas jag) och de installda motena blev flyttade moten (till fredag da jag kommer tillbaka till NY). Sa nu kanns allt battre! En biljett till DC ar bokad och jag aker imorgon i svinottan. Jag ar ju anda vaken den tiden sa det kanns inte sa jobbigt.

Det ska bli kul att antligen satta igang med mitt projekt! (Och aven om det inte hor hit sa ska det bli kul att traffa min man som ar i DC.)

Jag bor verkligen inte glassigt. Laget ar bra, 20:e gatan i Chelsea men standarden ar inte hog. Jag saknar sanglampor. Just nu bor jag med tva svenska tjejer har som var uppe i ratten i dag och fick bota 50 dollar for att ha kissat pa gatan. Gor inte det om ni inte vill aka fast!


En av New Yorks coolaste byggnader! Flatiron Buildning - strykjarnsbyggnaden. Forra gangen jag var har hade vi aldrig vagarna forbi. Nu ar jag glad att jag tog en liten omvag!

Har at jag en mycket god och billig lunch: Stekta nudlar med biff satay. Den ligger pa Mott street i Chinatown. Rekomenderas varmt. Jag kom ner tll Grond Zero innan jag gav upp min promenad. Dagen kommer att sluta pa runt 17000 steg om inget oforutsett hander nu.

3 kommentarer:

Unknown sa...

hurra, nu vet jag ju exakt hur det ser ut!

Unknown sa...

chinatown-stället alltså

Hanna sa...

Bra! Jag tankte pa dig nar jag skrev det ;o)