fredag, februari 23, 2007

Paradiset - i alla fall nastan

Nu ar vi pa Ko Chang och darmed tillbaka i Thailand. Har ar vart paradis. Vi bor i en fin stuga pa stranden och utsikten ar fantastisk! Har ar det meningen att jag ska fylla 30 ar.

Bara tva saker stor: 1. Vi maste genom en rad av tandborstar, plastflaskor och fimpar nar vi ska i vattnet. 2. Det har varit mulet och regnat pa eftermiddagen.

Men vad betraffar det andra sa var det nog bara bra. Andreas och jag har rort oss obehindrat utan solskydd i tva veckor och inte blivit i narheten av branda. Idag glomde vi att vi var pa kusten och tagade ivag till "centrum" (10 affarer langs vagen) hlet oskyddade. Vi var tvungna att ligga ner en stund nar vi kom tillbaka for att hamta oss och sedan smorja in oss rejalt. Sedan borjade det regna. Det var helt underbart att bada i osregn! Vattnet ar sa varmt att man inte kan kalla det svalkande och nar det blaser lite ar det varmare an i handikappbassangen pa Valhallabadet. Hade solen skinit sa hade vi nog haft blasor over kroppen imorgon.

Imorgon ska vi snorkla!

(Angesten for att fylla 30 har minskat betydligt.)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Att fylla 30 Hanna är de bästa år man kan fylla. Familjelivet ligger framför en-meningen med livet anser jag.Du har tusen saker framför dig att göra.Det är bara att välja. Många saker blir bra så det gör inget om man väljer fel ibland.Njut av din födelsedag.

Hanna sa...

Det var valdigt fint sagt. Jag har fatt en bra dag hittills. Nu ska vi snart ut och ata!