lördag, februari 10, 2007

First stop Bangkok

Efter en lang natt i flyg sa kom vi antligen fram till Bangkok. Det sa beryktade Kao San road var till en borjan en stor besvikelse - tills vi forstod att det var inte det som var Kao San. Kao San road ar precis som sitt rykte, stokigt men mycket trevligt. Vi bor har pa ett hotell som ar precis lagom. Inget fancy, men det har vi inte heller betalt for.

Igar var vi ute och drack ol och sedan sov vi ut. Vi hade inga problem med jet lag eftersom vi var sa trotta efter flygresan.

Idag har vi sett det beromda Grand Palace. Det var fantastiskt vacker och en helt otrolig upplevelse. Man vandrar omkring bland guld och mosaik och vill fota precis allt. (Mina bilder kommer ni att fa se senare).

En positiv upplevelse ar att forsaljarna inte ar sa jobbiga. Vissa ar det, men om man har varit i Egypten eller Turkiet (som vi har varit) sa ar detta en latt match. Var vag till hotellt ar en trang, smar grand med massor av stand och det ar aldrig nagon som ar mer efterhangsen an att de fragar om vi vill kopa nagot.

Vi har idag ocksa hitat en skraddare vi tror pa. Ingen tjatig typ och vi fick betala deposition (inte allt i forvag). Jag bestallde en kostym och en coctailklanning. Vi ska dit och prova kavajen snart. Till priset av 800 kr per person (plus 700 for min klanning) kan vi antingen bli nagra vackra plagg rikare, eller sa blir vi lite fattiga och far slapa hem skrap. Jag ar forsiktigt positiv. Pa tisdag far vi svaret!

Inga kommentarer: