onsdag, september 27, 2006

Borde kanske kommentera valet...

Det är skönt med regimskifte. Nu återstår att se hur bra det kommer att gå, men jag har stora förhoppningar. Den senaste tiden har jag varit trött och sliten och nu har allt kulminerat i en förkylning, men i sinnet mår jag bra.

Tankar om spioneriet finns där.

5 kommentarer:

Norpan sa...

Krya på dig, Hannis!

kram
Norpan

Hanna sa...

Tack, Catrine! Synd att det inte blev en riksdagsplats för dig. Jag kan tyvärr inte säga att jag röstade på dig, för jag är ju skriven i Stockholm numer.

Frederick sa...

Jag är tveksam till valutgången. Förhoppningsvis kommer Sverige nu få en utrikespolitik man slipper skämmas för (även om Carl Bildt de senaste åren blivit mer och mer grå och svag på denna punkten). Men straffkommendering för arbetslösa och sjukskrivna... det ska alltså ge jobb. Ja, jösses. Om man lutar mer åt en vänsterborgerlig hållning fanns detg inte mycket att välja på i detta val. Och nu sitter de teknokratiska gråborgarna där... i minst fyra år... suck...

Frederick sa...

Eh, no offence, Hanna! Det där med att jag skrev "teknokratiska gråborgare". Jag räknade inte in dig där, eftersom du verkar ha en schysst socialliberal inställning.

Hanna sa...

Jag vet inte vad du menar med "straffkommendering", men jag tror faktiskt att det är nödvändigt att sänka A-kassan efter ett tag (folk måste bli mer benägna att ta "skitjobb"). Jag tycker också att det är vettigt att man måste rapportera sökta jobb för att få pengar. Det är ganska självklart. Detta kanske gör mig till gråborgare ;o)